Afspraken maken – Huisartsenpraktijk Kloosterhaar – KLOOSTERHAAR
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Kloosterhaar
Dorpsstraat 22b 7694 AC
KLOOSTERHAAR

Afspraken maken

Telefonische bereikbaarheid

De praktijk is te bereiken op 0523 – 241372.
Bel voor 10.00 uur voor het maken van een afspraak met de huisarts of het aanvragen van een visite/huisbezoek. Als u voor overige vragen en afspraken na 10.30 uur belt, zorgt u samen met ons voor een beperkte wachttijd aan de telefoon.

Afspraak consult huisarts

Dagelijks zijn er spreekuren op afspraak. Een consult duurt 10 minuten. Heeft u meer dan één klacht of zorgvraag of denkt u meer tijd nodig te hebben, dan vragen wij u vriendelijk om dit vooraf aan te geven bij de assistente. Indien nodig kan er dan extra tijd worden ingepland, waardoor lange wachttijden worden voorkomen.

Afspraak visite/huisbezoek

Patiënten die niet in staat zijn om te komen op het spreekuur in de praktijk of een bezoek wensen na ziekenhuisopname, kunnen voor 10.00 uur een huisbezoek aanvragen bij de assistente.

Afspraak doktersassistente

U kunt een afspraak bij de doktersassistente maken voor het meten van de bloeddruk meten, oren uitspuiten, wratten aanstippen, het zwachtelen van de benen, onderzoek van de bloedvaten middels doptone, een 24-uurs bloeddrukmeting, longfunctie onderzoek, het verwijderen van hechtingen,  controle van diabetes ( suikerziekte) en het maken hartfilmpjes. Ook kunt u bij haar terecht voor suiker- en Hb-bepalingen, injecties en vaccinaties.

Afspraak apothekersassistente

U kunt een afspraak maken met een apothekersassistente voor controle van de actuele medicatie, uitleg over goed gebruik van medicijnen en het maken van een medicijnenpaspoort.